Opublikowane dnia 25-10-2019 o godz.07:35

Nominacja Pani mgr inż. Agnieszki Kryczek na stanowisko Zastępcy Dyrektora ds. Wsparcia

Szanowni Państwo,

miło nam poinformować, że decyzją Prezesa Centrum Sieci Badawczej Łukasiewicz Pana dr. Piotra Dardzińskiego, z dniem 25 października 2019 roku stanowisko Zastępcy Dyrektora ds. Wsparcia Sieci Badawczej Łukasiewicz – Instytut Odlewnictwa obejmie Pani mgr inż. Agnieszka Kryczek, dotychczasowy Kierownik Centrum Projektów i Promocji naszej jednostki.

Pani mgr inż. Agnieszka Kryczek od początku swojej działalności zawodowej związana jest z Instytutem Odlewnictwa. Jako Kierownik Centrum Projektów i Monitoringu, a następnie Centrum Projektów i Promocji, odpowiadała za zarządzanie na poziomie finansowym najważniejszymi projektami B+R realizowanymi w Instytucie. Od wielu lat brała też czynny udział w kształtowaniu polityki administracyjnej oraz finansowej naszej jednostki.

Decyzję Prezesa Centrum przyjąłem z bardzo dużą satysfakcją. Należy traktować ją także w kategoriach pozytywnej oceny wyników merytorycznych oraz finansowych działalności Sieci Badawczej Łukasiewicz – Instytutu Odlewnictwa w okresie ostatniego półtora roku, których Pani mgr inż. Agnieszka Kryczek była jednym z głównych architektów. Wierzę głęboko, że jej wyjątkowa wiedza, kompetencje i zaangażowanie zostaną jeszcze lepiej zdyskontowane na nowym stanowisku, z pożytkiem dla rozwoju Instytutu i jego wszystkich pracowników.

Dr hab. inż. Tomasz Dudziak

Dyrektor

Sieć Badawcza Łukasiewicz – Instytut Odlewnictwa

Szanowni Państwo, w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie,
w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy
o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.
więcej informacji

To niewielkie informacje, nazywane ciasteczkami (z ang. cookie – ciastko), wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedzamy i zapisywane na urządzeniu końcowym (komputerze, laptopie, smartfonie), z którego korzystamy podczas przeglądania stron internetowych. W „cookies”, składających się z szeregu liter i cyfr, znajdują się różne informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisów internetowych, np. tych wymagających autoryzacji – m.in. podczas logowania do konta pocztowego czy sklepu internetowego. Wszystkie działające w internecie serwisy – wyszukiwarki, strony informacyjne, newsowe, sklepy internetowe, strony urzędów państwowych i innych instytucji publicznych, mogą prawidłowo działać dzięki wykorzystaniu „cookies”. Ciasteczka umożliwiają także m.in. zapamiętanie naszych preferencji i personalizowanie stron internetowych w zakresie wyświetlanych treści oraz dopasowania reklam. Dzięki „cookies” możliwe jest też rejestrowanie produktów i usług czy głosowanie w internetowych ankietach. Dane osobowe gromadzone przy użyciu „cookies” mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika, czyli np. zapamiętania logowania do serwisu czy zapamiętania towarów dodanych do koszyka w sklepie internetowym. Takie dane są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym. Źródło: http://wszystkoociasteczkach.pl/po-co-sa-ciasteczka/