Strona główna / Pracownicy merytoryczni / dr inż. Małgorzata Hosadyna-Kondracka

dr inż. Małgorzata Hosadyna-Kondracka

  • Odlewnicze masy formierskie i rdzeniowe,
  • System zapewnienia jakości w laboratoriach, akredytacja według normy PN-EN ISO/IEC 17025.
  1. Puzio S., kamińska J., Angrecki M., Hosadyna-Kondracka M., Major-Gabryś K., Utwardzane mikrofalowo masy formierskie ze spoiwami nieorganicznymi przeznaczone do odlewania ablacyjnego, Przegląd Odlewnictwa, 2019, 5-6, 114-120, ISSN 0033-2275.
  2. Puzio S., Kamińska, Major-Gabryś K., Angrecki M., Hosadyna-Kondracka M., Microwave-hardened moulding sands with hydrated sodum silicate for modified ablation scasting, Archives of Foundry Engineering, 2019, 2(19), 91-96, ISSN 1897-3310 .
  3. Hosadyna-Kondracka M., Major-Gabryś K., Kamińska J., Grabarczyk A., Angrecki M., Moulding sand with inorganic cordis binder for ablation casting, Archives of Foundry Engineering, 2018, 4(18), 110-115, ISSN 1897-3310.
  1. Stowarzyszenie Techniczne Odlewników Polskich (STOP), członek od 2016 roku

Szanowni Państwo, w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie,
w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany
ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane
w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy
o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.
więcej informacji

To niewielkie informacje, nazywane ciasteczkami (z ang. cookie – ciastko), wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedzamy i zapisywane na urządzeniu końcowym (komputerze, laptopie, smartfonie), z którego korzystamy podczas przeglądania stron internetowych. W „cookies”, składających się z szeregu liter i cyfr, znajdują się różne informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisów internetowych, np. tych wymagających autoryzacji – m.in. podczas logowania do konta pocztowego czy sklepu internetowego. Wszystkie działające w internecie serwisy – wyszukiwarki, strony informacyjne, newsowe, sklepy internetowe, strony urzędów państwowych i innych instytucji publicznych, mogą prawidłowo działać dzięki wykorzystaniu „cookies”. Ciasteczka umożliwiają także m.in. zapamiętanie naszych preferencji i personalizowanie stron internetowych w zakresie wyświetlanych treści oraz dopasowania reklam. Dzięki „cookies” możliwe jest też rejestrowanie produktów i usług czy głosowanie w internetowych ankietach. Dane osobowe gromadzone przy użyciu „cookies” mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika, czyli np. zapamiętania logowania do serwisu czy zapamiętania towarów dodanych do koszyka w sklepie internetowym. Takie dane są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym. Źródło: http://wszystkoociasteczkach.pl/po-co-sa-ciasteczka/

Zamknij