Rada Naukowa (2017-2021)

Kontakt: anna.siemienska@iod.krakow.pl numer telefonu: 12 26 18 220;
Uchwały Rady Naukowej

Przewodniczący:

prof. dr hab. inż. Paweł Zięba – Instytut Metalurgii i Inżynierii Materiałowej PAN im. Aleksandra Krupkowskiego, Kraków

Zastępcy przewodniczącego:

prof. dr hab. inż. Andrzej Baliński – Instytut Odlewnictwa, Członek Komisji Nauki, Parametryzacji i Kwalifikacji Kadr

prof. dr hab. inż. Lucyna Jaworska – Instytut Zaawansowanych Technologii Wytwarzania, Kraków

mgr inż. Zbigniew Ronduda – Odlewnie Polskie S.A., Starachowice

Członkowie:

mgr inż. Grzegorz Bruzda – Instytut Odlewnictwa, Członek Komisji Finansów, Budżetu i Przekształceń Własnościowych

dr hab. inż. Edward Czekaj, prof. IOd – Instytut Odlewnictwa

dr Ewa Dębicka – Instytut Transportu Samochodowego, Warszawa

dr inż. Piotr Dudek – Instytut Odlewnictwa, Członek Komisji Finansów, Budżetu i Przekształceń Własnościowych

mgr inż. Wiesława Galińska – Międzynarodowe Targi Poznańskie sp. z o.o., Poznań

dr inż. Jadwiga Kamińska – Instytut Odlewnictwa, Członek Komisji Nauki, Parametryzacji i Kwalifikacji Kadr

mgr inż. Lidia Marzec – Metalodlew S.A., Kraków

prof. dr hab. inż. Tadeusz Pacyniak – Politechnika Łódzka, Łódź

dr hab. inż. Zenon Pirowski, prof. IOd. – Instytut Odlewnictwa, Przewodniczący Komisji Finansów, Budżetu i Przekształceń Własnościowych

prof. dr hab. inż. Natalia Sobczak – Instytut Odlewnictwa, Przewodnicząca Komisji Nauki, Parametryzacji i Kwalifikacji Kadr

dr inż. Tomasz Dudziak – Dyrektor Instytutu Odlewnictwa

dr inż. Józef Turzyński – Z-ca Dyrektora ds. Badawczo-Technicznych

Barbara Lis – Główna Księgowa

Szanowni Państwo, w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie,
w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany
ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane
w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy
o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.
więcej informacji

To niewielkie informacje, nazywane ciasteczkami (z ang. cookie – ciastko), wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedzamy i zapisywane na urządzeniu końcowym (komputerze, laptopie, smartfonie), z którego korzystamy podczas przeglądania stron internetowych. W „cookies”, składających się z szeregu liter i cyfr, znajdują się różne informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisów internetowych, np. tych wymagających autoryzacji – m.in. podczas logowania do konta pocztowego czy sklepu internetowego. Wszystkie działające w internecie serwisy – wyszukiwarki, strony informacyjne, newsowe, sklepy internetowe, strony urzędów państwowych i innych instytucji publicznych, mogą prawidłowo działać dzięki wykorzystaniu „cookies”. Ciasteczka umożliwiają także m.in. zapamiętanie naszych preferencji i personalizowanie stron internetowych w zakresie wyświetlanych treści oraz dopasowania reklam. Dzięki „cookies” możliwe jest też rejestrowanie produktów i usług czy głosowanie w internetowych ankietach. Dane osobowe gromadzone przy użyciu „cookies” mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika, czyli np. zapamiętania logowania do serwisu czy zapamiętania towarów dodanych do koszyka w sklepie internetowym. Takie dane są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym. Źródło: http://wszystkoociasteczkach.pl/po-co-sa-ciasteczka/

Zamknij